Eigenschade opgelopen?

Of je grote of kleine schade met je voertuig hebt opgelopen, onze ervaren autospecialisten zorgen dat er niets meer van te zien is. Wij herstellen alles tot in de kleinste details en kiezen altijd voor de meest voordelige optie. Zo vormen we een betrouwbare, onafhankelijke schadehersteller voor particulier en professioneel.

Wil je de kosten van je herstelling inperken? Wij begrijpen je. Neem eens een kijkje bij onze Quick Repair: een alternatieve vorm van schadeherstel waar we al meer dan 15 jaar in uitblinken.

Vervanging voorbumper wagen schade

“Van personenwagens tot bestelwagens en van trucks tot trailers”

Ook voor tweewielers

Met ons schadeherstel brengen we elk voertuig weer in zijn originele staat. En wist je dat je ook voor tweewielers bij ons terechtkunt, zoals motorfietsen, bromfietsen en (motor)scooters? Ten slotte zijn wij inzetbaar voor carrosseriebouw en mallen voor de kunststofindustrie.

Spuitwerk voor
kunstenaars en oldtimers

Wij gebruiken onze spuitfaciliteiten om auto’s hun glanzende look terug te geven, maar ook voor andere doeleinden. Zo participeren wij in industriële projecten, voeren we spuitwerk uit voor kunstenaars en geven we oldtimers hun glorie terug met een zorgvuldige restauratie. Graag je wagenpark omkleuren? Ook dat kan! Wij adviseren je over je huisstijl of reclamewerken.

Heropspuiten carrosserie wagen
Auto poetsen ASN

Onze specialiteiten

  • Carrosseriewerk: uitdeuken, vervangen, lassen, repareren …
  • Aluminium voertuigen: lassen, klinken, lijmen …
  • Kleurmeting: nooit meer kleurverschillen tussen oude en nieuwe lak
  • Uitlezen en resetten van boordcomputers
  • Uitlijnbank voor het rechtzetten van wielen
  • Ruitreparatie

Contacteer ons