Over ons

Een écht familiebedrijf

Van uitdeuken tot uitlijnen en van car cleaning tot motortechnisch onderhoud: Autoschadeherstelbedrijf ASN van der Linden, een écht familiebedrijf, doet het allemaal. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk hun eigen specialisatie en staan altijd klaar om schade aan jouw voertuig te herstellen. Ze garanderen bij elke klus een topresultaat!

Team ASN autoschade herstellingen
Krijg een vervangwagen bij ASN

Uitgebreide dienstverlening

Broers Twan en Peter van der Linden runnen het familiebedrijf dat in 1964 door hun ouders werd opgericht. Een aantal jaren geleden breidden ze hun activiteiten uit. Zo kun je nu bij ASN van der Linden ook terecht voor het onderhoud aan personen- en bestelauto’s evenals het herstel van campers, caravans en aanhangwagens. Met deze uitgebreide dienstverlening gaan ze niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor klantvriendelijkheid. Ze zijn dan ook trots op hun grote groep trouwe klanten.

Onze certificaten

» Om de autoschade van verzekerden vakkundig en zo vlot mogelijk te herstellen, zijn wij aangesloten bij de Stichting Schadegarant.

» Wij werken samen met FOCWA (Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven): een actieve ondernemersvereniging waarin 3 zelfstandige verenigingen samenwerken aan de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche.

» Wij zijn NEN-EN-ISO 9001:2000-gecertificeerd: dé internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen die de eisen voor optimale klanttevredenheid omvat.

Autoschade service vd linden veldhoven
 • Silvie Bonne

  Toen ik via een andere garage werd doorverwezen naar ASN Autoschade in Veldhoven, werd ik meteen vriendelijk onthaald en geholpen. Een correcte offerte en timing volgde in mijn mailbox en enkele dagen later was de schade al hersteld. Top service, mét een glimlach!
 • Thijs Lambooij

  Ondanks dat schade nooit leuk is, werd ik hier prettig en beleefd geholpen door Peter. Er werd direct een offerte opgesteld en bij herstel werd de bumper ook voor dit bedrag hersteld. De auto stond netjes gewassen klaar na de afgesproken twee dagen. Ik zou ASN aanbevelen.
 • Berry Veldhoen

  Deze firma hanteert nog goede klantenservice voor zowel onderhoud als (schade)reparaties, en voor zowel moderne als klassieke auto’s… een feestje om klant te zijn. Bedankt Peter!
 • Jorg de Louweren

  Mijn auto werd netjes hersteld en perfect schoongemaakt, super service!
 • Dini Dijksterhuis

  Heel vervelend als je schade krijgt omdat ze tegen je auto rijden. Kon de auto laten repareren bij een schadegarant bedrijf. Heb er geen spijt van. Keurig gerepareerd binnen een week. Prima gecommuniceerd. Zeer nette mensen. Als kers op de taart was de auto vanbinnen ook nog eens helemaal schoon opgeleverd! Dus hier een blij persoon, ik beveel hen zeker aan!
 • Marjan Rijlaarsdam

  Geweldig geholpen. Vriendelijk personeel. Mijn auto werd zo snel mogelijk weer in orde gemaakt.
 • Nel Kanselaar

  Vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Zou er zeker weer terug gaan.
 • Annemarie Steen

  Supergoed geholpen en mijn oude campertje deels zelf mogen opknappen (om kosten te besparen) onder begeleiding van Peter. Veel van geleerd! Thx!

  Contacteer ons