Campers, caravans
en trailers

Dankzij ons gecertificeerd personeel en met gespecialiseerde apparatuur herstellen wij schade aan campers, caravans, (paarden)trailers of aanhangwagens. Alles wat het normaal functioneren van je voertuig belemmert, brengen wij weer in orde tegen de strengste kwaliteitsvereisten.

Herstellingen caravan

Veilig op vakantie

Waarom wachten tot er zich gebreken voordoen aan je caravan of camper? Om defecten te voorkomen, onderwerp je je voertuig best regelmatig aan een onderhoud door onze professionals. Vertrek je bijvoorbeeld op vakantie? Dan controleren wij een lijst cruciale aspecten, die we één voor één afvinken. Want veiligheid staat bij ons voorop!

Wij zijn dealer van het Amplo-levelingsysteem voor caravans en campers

AMPLO hydraulische
levelsystemen

Ontdek AMPLO hydraulische levelsystemen voor caravans, geïmporteerd door Lautus Trading.
Met deze systemen geniet je van een automatische waterpas tijdens jouw vakantie, reizen zonder zorgen dus! Onze compacte inbouwhoogte zorgt voor maximale slag, terwijl het A-lock systeem de bediening beveiligt met een paswoord. Daarnaast bieden we een draadloze afstandsbediening met automatische waterpas aan.

Deze systemen zijn veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk met een hefvermogen van 2 tot 10 ton per cylinder. Kies uit onze telescoopcylinder van 28 tot 40 cm of de standaardcylinder vanaf 40 cm met een slaglengte van 30 tot 50 cm. En voor extra veiligheid bieden we een handbediende noodpomp en een wegrijbeveiliging.

Daarnaast zorgen we voor extra gemak tijdens jouw vakantie door het automatisch ledigen van de watertank. Kies je voor AMPLO hydraulische levelsystemen dan kies je voor 100% EU-onderdelen.

Herstellingen caravan

Onze specialiteiten

Algemeen schadeherstel
  • Defecten aan dak- en serviceluiken
  • Vervangen van ruiten
  • Gebreken aan de disselbak van de gasinstallatie
  • Falende licht-, gas- en waterinstallatie
Profielwandreparaties

Met profielwandreparaties herstellen we de schade aan uw caravan of camper met behulp van een speciale, unieke mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk. Hierdoor is er na herstel niets meer te zien van de opgelopen schade.

Hagelschade
  • Nieuwe PTFE-beschermlaag op het dak
Periodiek en preventief onderhoud
  • Onderstel
  • Remmen
  • Uitzetpoten
  • Elektrische gas- en waterinstallatie

Contacteer ons