fbpx

BedrijfsprofielBedrijfsprofiel

ASN Autoschade van der Linden VeldhovenASN Autoschade van der Linden VeldhovenASN Autoschade van der Linden VeldhovenASN Autoschade van der Linden Veldhoven

ASN Autoschade van der Linden Veldhoven is ruim vijftig jaar geleden opgericht door de vader van de huidige eigenaren en al sinds 1999 aangesloten bij Autoschade Service Nederland (ASN), een franchiseorganisatie met een landelijk netwerk. Het is een FOCWA *) Eurogarant **) bedrijf, aangesloten bij de Stichting Schadegarant ***) en NEN-EN-ISO 9001:2000 ****) gecertificeerd.

De huidige eigenaren, Peter en Twan van der Linden, hebben het bedrijf uitgerust met alle moderne apparatuur op het gebied van schadeherstel en het personeelsbestand uitgebreid tot 17 vaklieden, waardoor het kon uitgroeien tot een vooruitstrevend en vooraanstaand autoschade herstelbedrijf. De werkplaats is goed georganiseerd en ziet er dan ook altijd ordelijk en verzorgd uit. Hij is ruim van opzet, zodat er tegelijk aan verscheidene voertuigen gewerkt kan worden. Het is dank zij deze professionaliteit, de uitstekende service en uiteraard de beste expertise en materialen dat ASN Autoschade van der Linden de kwaliteit van de schadeherstelwerkzaamheden kan garanderen en daarmee behoort tot de top in de Nederlandse schadeherstelmarkt.


*) FOCWA werd opgericht in 1936 als Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. Anno nu is het een actieve ondernemersvereniging waarin drie zelfstandige verenigingen samenwerken aan de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche. De federatie FOCWA telt zo'n 2400 aangesloten bedrijven.

**) Eurogarant = 4 jaar garantie op het geleverde.

***) Stichting Schadegarant is in 1992 opgericht en werkt zonder winstoogmerk. Bij Schadegarant zijn alle partijen aangesloten die autoschades voor verzekerden vakkundig en vlot willen laten herstellen. Het gaat om autoverzekeringsmaatschappijen, auto(schadeherstel)bedrijven, assurantieadviseurs en gevolmachtigde agenten.

****) ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat door een organisatie gebruikt kan worden om klanttevredenheid te verhogen.

  Bezig met verzenden...
Bedankt voor uw aanvraag. U zal binnen enkele ogenblikken een e-mail ontvangen.
Gelieve een geldig e-mail adres op te geven.
Gelieve zowel je naam- als voornaam in te vullen.
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw of contacteer ons voor een prijsaanvraag.